Alle resultaten

RCT-event op 1 november: Nieuwe Tijden

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

RCT-event op 1 november: Nieuwe Tijden

In de toekomst kijken is lastig, maar als we de huidige trends doortrekken, dan spelen technologie, voortdurende veranderingen en circulariteit in de komende decennia een grote rol. Om in de Nieuwe Tijden succesvol te zijn worden begrippen als ondernemerschap, agile, kansen zien, kennisdelen en samenwerken veelvuldig genoemd. Over die Nieuwe Tijden organiseert RCT Gelderland op 1 november 2018, vanaf 14.30 uur, in het Honigcomplex te Nijmegen een event. Mis het niet en meld je direct aan:

Aanmelden voor het event

Michiel Muller

Tijdens het event kun je meedenken, participeren in deelsessies, zoals het Smart Café, maar ook luisteren naar Michiel Muller van onder andere PicNic en Routemobiel en Benno Oderkerk van Avantes – ondernemers die naam hebben gemaakt – en naar de gedeputeerde van de provincie Gelderland, Michiel Scheffer.

Blijf aangehaakt

Zij laten zien dat innovaties dagelijkse kost zijn. Is er straks nog een bouwbedrijf nodig als we een gebouw in 3D kunnen printen? Stuur je straks medewerkers én cobots aan? Om aangehaakt te blijven bij alle nieuwe ontwikkelingen zijn ondernemerschap en verrassende verbindingen noodzakelijk. Vooroplopen, kansen zien, gefocust zijn en vooral vanuit de vragen van klanten denken, dát zijn ingrediënten die passen bij de nieuwe tijden. Daarnaast kennis ontwikkelen en delen, in het besef dat je het niet meer alleen af kunt en anderen nodig zijn om tot geslaagde businesscases te komen.

Verbinders

Bovendien blijken sommige toepassingen in heel verschillende branches te kunnen werken. Om uit te vinden met wie kennis gedeeld kan worden, zijn ‘verbinders’ nodig die bedrijven met elkaar in contact brengen en mooie ideeën op weg helpen. De innovatiemakelaars van RCT Gelderland zijn hiervoor toegerust. Zij werken vanuit de (innovatie)vragen van maakbedrijven en worden aangestuurd door Gelderse ondernemers.

Aanmelden

Kom dus naar het RCT-event op 1 november. Laat je inspireren door anderen, ga met elkaar in gesprek en ontmoet ook onze makelaars.

Bekijk alle resultaten