Alle resultaten

RCT Gelderland publiceert jaarschrift 2018

RCT Gelderland publiceert jaarschrift 2018
Samenwerking
RCT Gelderland publiceert jaarschrift 2018

Nieuwe tijden, nieuwe kansen

RCT Gelderland publiceert jaarschrift 2018

Meer dan duizend samenwerkingen kwamen in de periode 2016 tot 2018 tot stand dankzij de ondersteuning van RCT Gelderland (RCT staat voor Regionaal Centrum voor Technologie) en er werden meer dan 3.100 ondernemers bereikt. Hiermee was een investering van 1,65 miljoen euro mee gemoeid. Doel van onze stichting is ondernemers een stap verder helpen in het proces naar slimmer, schoner en socialer produceren. De behaalde resultaten in 2018 zijn terug te zien in ons jaarverslag, dat zojuist is gepubliceerd.

Afgelopen jaar lag de nadruk in de dienstverlening op slimmer, schoner en duurzamer produceren. Het zijn nieuwe tijden die nieuwe kansen met zich meebrengen. Rondom dat thema organiseerde RCT Gelderland een evenement in november met en voor ondernemers en vanzelfsprekend is dat ook het thema van deze jaarpublicatie geworden. Hierin zie je de nieuwe tijden in een bundeling van verhalen terug: profielen van bedrijven die de innovatiemakelaars ondersteunden, verhalen over de Gelderse regio’s en twee grote thema-artikelen over brede ontwikkelingen: de industrialisering van de bouwsector en de inzet van technologie voor een inclusieve arbeidsmarkt.

RCT Gelderland

RCT Gelderland is actief in de hele provincie Gelderland, verdeeld over zeven regio’s.  De innovatiemakelaars richten zich vooral op bedrijven in de maakindustrie en de IT, kunnen die ondersteunen bij het slimmer, schoner en socialer opereren. Ze werken altijd vanuit de vraag van bedrijven, brengen ondernemers in contact met elkaar en met kennisinstellingen, denken mee over financiering en organiseren regelmatig bijeenkomsten over onderwerpen die hoog op de agenda van het bedrijfsleven staan. Deze en andere onderwerpen en projecten waar RCT Gelderland zich in 2018 voor heeft ingespannen, worden belicht in het jaarschrift 2018.

Download het jaarschrift van 2018 hier

 

Bekijk alle resultaten