Alle resultaten

Regio Foodvalley zoekt meest innovatieve ondernemer

Wie volgt Fabriek Fris uit Ede op als meest innovatieve ondernemer in de Foodvalley? Nomineren kan tot 1 september.
Samenwerking
Regio Foodvalley zoekt meest innovatieve ondernemer

Regio Foodvalley zoekt meest innovatieve ondernemer

Op 19 oktober 2022 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 1 september 2022 aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. Een vakjury maakt vervolgens bekend welke vijf ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

In Regio Foodvalley werken overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen samen aan duurzame oplossingen. Ondernemers bedenken slimme ideeën en praktische oplossingen en werken daarvoor soms op een onverwachte manier samen met andere ondernemers. Aan hen wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 uitgereikt.

Vorig jaar nam Fabriek Fris uit Ede deze prijs in ontvangst. Het bedrijf verwerkt oude (tafel)lakens weer tot kwalitatief goede kokskleding. Ook geeft Fabriek Fris statushouders een kans door ze in het atelier aan het werk te zetten en taallessen te geven.

Criteria

De Innovatieprijs Regio Foodvalley is er voor goede ideeën met grote impact in (en buiten) Regio Foodvalley. Criteria om in aanmerking te komen voor de Innovatieprijs 2022 zijn onder andere:

  • De innovatie is duurzaam en draagt substantieel bij aan een circulaire economie.
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
  • De innovatie werkt en dat kan worden aangetoond met resultaten of een prototype.
  • De innovatie heeft betrekking op de maakindustrie, energie- of milieutechnologie of agrofoodsector.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich met hun innovatieve idee of product aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. Dit kan tot 1 september 2022. Vervolgens maakt een vakjury vijf genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 bekend.

Op 19 oktober 2022 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Basiliek in Veenendaal uitgereikt.

Bekijk alle resultaten