Alle resultaten

Reis je met RCT Gelderland mee naar Silicon Valley?

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Slim

Reist u met RCT Gelderland mee naar Silicon Valley?

Golden Gate Graag nodigen wij je uit om met ons mee te gaan naar Silicon Valley voor een studiereis in het teken van Innovatie en Smart Industry. Silicon Valley is wereldwijd hét best werkende ecosysteem voor innovatie. De reis vindt plaats van zondag 12 november tot en met vrijdag 17 november 2017 (terugkomst Nederland op zaterdag 18 november).

 

De prijs voor deze reis is € 4.250,- all-in. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in via http://bit.ly/2qEZVrF.

Indien je interesse hebt maar eerst nog enkele vragen beantwoord wil krijgen, dan kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen via: wicha@rctgelderland.nl / 06 – 52 52 43 36 of joost@rctgelderland.nl / 06 – 53 67 29 33.

Wij kijken er enorm naar uit om deze inspirerende reis samen met jou te maken!

Met vriendelijke groet,
Wicha Benus en Joost Bouman
Innovatiemakelaars RCT Gelderland

Aanleiding
De wereld verandert razendsnel. Technologische ontwikkelingen en radicaal andere business modellen zorgen ervoor dat er nu en de komende jaren veel verandert in de maakindustrie. Smart Industry, robotisering, 3D printen, Internet of Things, Big Data, nieuwe businessmodellen: allemaal ontwikkelingen waarmee de maakindustrie dagelijks geconfronteerd wordt. Dat is dé reden voor RCT Gelderland om een inspirerende innovatiereis te organiseren naar de plek waar al deze ontwikkelingen samenkomen: Silicon Valley!

Programma
We bezoeken een groot aantal bekende- en grote bedrijven, maar ook de start-ups die werken aan de innovaties van de toekomst. Belangrijke thema’s zijn onder andere:
• Smart Industry
• Ondernemerschap
• Sensortechnologie
• Robotisering
• Cloud
• Internet of Things
• Big Data
• Innovatieve businessmodellen
• Leren van innovaties in andere sectoren en branches
• Financiering van innovatie.
Na deze week weet je zelf het antwoord op de vraag waarom Silicon Valley zo’n beetje alle grote technologische innovaties en snelgroeiende bedrijven van de laatste tientallen jaren huisvest. Gedurende de gehele week zal er tussen de bedrijfsbezoeken door tijd ingeruimd worden voor gezamenlijke reflectie en zullen we ingaan op de mogelijke toepassing in uw eigen bedrijf.
Klik hier om een uitgebreide beschrijving van het programma te bekijken.

Ondernemend gezelschap
Samen met jou willen we ons een week lang verdiepen in innovatie. Het wordt een studiereis met een intensief programma. Natuurlijk is er tussen alle inspirerende bezoeken door ook tijd voor ontspanning.
De reis is exclusief voor directeuren en/of eigenaren van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie en ICT.

Aanmelden!
De reis is volledig verzorgd. Vluchten, hotels, maaltijden en bedrijfsbezoeken worden voor u georganiseerd. Je hoeft nergens aan te denken zodat u zich volledig kunt concentreren op het inhoudelijke programma.
De reis vindt plaats van zondag 12 november tot en met vrijdag 17 november (terugkomst Nederland op zaterdag 18 november). De prijs voor deze reis is € 4.250,- all-in.
Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in via http://bit.ly/2qEZVrF

 

Bekijk alle resultaten