Alle resultaten

Samen met slagkracht naar de toekomst

Samenwerking
Samen met slagkracht naar de toekomst

Samen met slagkracht naar de toekomst

Het Onderwijs en Arbeidsmarkt evenement van Provincie Gelderland op donderdag 23 september 2021 stond in het teken van ‘Samen met Slagkracht, talentvol naar de toekomst!’ In dit online event werden inspirerende verhalen uit de hele Provincie verteld, door de bril van de mensen over wie het gaat. Hoe kijken zij terug op de afgelopen 1,5 jaar, en hoe kijken zij naar de toekomst? Kunnen ze meekomen in het veranderende werken en leren? Wat betekenen technologische ontwikkelingen en digitalisering in hun loopbanen? Hoe zijn ze bezig met de ontwikkeling van hun talenten?

Op de Noord-Veluwe verzorgden we vanuit de werkplaats van Inclusief Groep in Nunspeet een van de deelsessies. Benieuwd naar de ondernemers die hun verhaal deelden? Bekijk de video’s hieronder!

Deze sessie werd mede mogelijk gemaakt door Innovatiehuis Noord-Veluwe i.s.m. RCT Gelderland, Veluwe Portaal, De Techniek Academie, Landstede Harderwijk en de bedrijven Inclusief Groep, Hellebrekers, Kolmer Elektromotoren en Holland Dredge Design.

Bekijk alle resultaten