Alle resultaten

Samen met studenten en specialisten werken aan je circulaire vraagstuk

Samen met studenten en specialisten werken aan je circulaire vraagstuk
Schoon
Samen met studenten en specialisten werken aan je circulaire vraagstuk

Samen met studenten en specialisten werken aan je circulaire vraagstuk

Inschrijving tweede Challenge Week open

Succes smaakt naar meer! In maart 2022 organiseerde het project Circulaire Fabrieken een eerste Challenge Week voor maakbedrijven in de Cleantech Regio. Studenten, kennisexperts en innovatieve mkb-bedrijven werkten samen aan het oplossen van een circulair vraagstuk van een van de challengebedrijven. Dat resulteerde in nieuwe oplossingsrichtingen, waarnaar vervolgonderzoek gedaan gaat worden. Proef de sfeer van de eerste Challenge Week in de video.

Van 26 t/m 30 september staat de tweede Challenge Week Circulaire Fabrieken gepland. Doe mee! Heb jij een circulaire challenge waarbij je hulp kunt gebruiken en sta je open voor co-creatie en samenwerken via open innovatie? Maak stappen in het realiseren van je circulaire ambities. Schrijf je hier in.

Voor wie

De Challenge Week staat open voor deelnemers aan het project Circulaire Fabrieken (opent in nieuw venster), maar er zijn ook mogelijkheden voor niet-deelnemers, maakbedrijven, gevestigd in de Cleantech Regio.

Zo werkt het

Je formuleert kort je circulaire vraag voor je bedrijf en schrijft je in voor de Challenge Week 2.
Het projectteam neemt contact met je op voor toelichting en uitleg en gaat in aanloop naar de Challenge Week op zoek naar partijen (mkb’er, start-up, kennisinstelling of andere organisatie) die mogelijk een werkbare aanpak bieden voor jouw uitdaging.

We zetten daarvoor onze kennis en uitgebreide – landelijke – netwerk in. Tijdens de Challenge Week eind september onderzoeken jullie de geboden opties en werken partijen en studenten samen aan een plan van aanpak. Daar blijft het niet bij: Circulaire Fabrieken stelt, bij een goed gezamenlijk plan – een voucher beschikbaar van 5.000 tot 7.500 euro, waarmee je investering in verder onderzoek kunt cofinancieren.

Interesse?

Formuleer kort je circulaire vraag en schrijf je hier in. Het projectteam neemt vervolgens contact met je op.

Bekijk alle resultaten