Alle resultaten

Smart Café special tijdens Nieuwe Tijden

Een speciale editie van de Update, geheel gewijd aan het event Nieuwe Tijden. Met: Nieuwe Tijden inspireert ondernemers | Avantes gaat altijd tot het uiterste | Hoe Michiel Muller markten op de kop zet | Smart Café Special | Blog door Jan-Willem Vos: Gaaf!
Samenwerking
Smart Café special tijdens Nieuwe Tijden

Smart Café special

 

Smart Café bij Nieuwe Tijden

 

Tijdens Nieuwe Tijden schoven vier ondernemers aan in het RCT Gelderland Smart Café. Een jubileumeditie, want precies twee jaar geleden werd het allereerste Smart Café georganiseerd in Deventer. Marieke Op de Weegh, innovatiemakelaar én het vaste gezicht aan tafel, blikt terug op twee jaar inspirerende gesprekken.

Podium

In november 2016 organiseert RCT Gelderland het eerste Smart Café met als doel bedrijven die actief bezig zijn met Smart Industry een podium te bieden. “Met het Smart Café willen we innovatie concreet maken en laten zien hoe bedrijven aan de slag zijn gegaan”, vertelt Marieke op de Weegh. “Bedrijven delen wat ze onderweg zijn tegengekomen en welke lessen en succesfactoren daaruit volgden. Door het Smart Café op te nemen kunnen wij, maar ook de bedrijven, de video met hun verhaal na afloop delen.”

‘Mooie ontmoetingen’

Het aanwezige publiek kan direct met de ondernemers in gesprek en krijgt de kans om vragen te stellen. “De netwerkgelegenheid na afloop van het Smart Café zorgt vaak voor mooie ontmoetingen”, vervolgt Marieke. Zo ook tijdens het Smart Café tijdens Nieuwe Tijden. Een van de boven ruimtes in het Honig Complex werd op 1 november omgetoverd tot het welbekende Smart Café. In twee sessies ging Marieke met vier inspirerende bedrijven in gesprek. Techcom Light en Retulp trapten af en na een korte pauze was het de beurt aan Copiam Group (voormalig Reesink Staal) en BeSite.

Walking dinner

Na afloop zetten de ondernemers het gesprek voort tijdens het walking dinner. Heeft u tijdens Nieuw Tijden het Smart Café niet kunnen bijwonen? De volgende editie vindt plaats op 11 december in Arnhem. Houd de agenda op onze website in de gaten voor meer informatie en aanmelden.

Bekijk alle resultaten