Alle resultaten

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

smart cafeOp 16 jan. jl. heeft de 3e serie Smartcafe opnames plaatsgevonden. In een ontspannen setting hebben verschillende bedrijven zich gepresenteerd en laten onderwerpen aan de vragen van onze vaste presentatrice en collega Marieke op de Weegh, New Engineers en natuurlijk het publiek.

 

Op 16 januari stonden we tijdens het Smart Café in Ulft stil bij robotisering, flexibel produceren en de relatie mens en machine.
De Smart Cafés zijn bedoeld om bedrijven te inspireren, maar ook om hen te laten zien hoe belangrijk de overgang naar slimmer produceren is en wat dat voor individuele bedrijven kan betekenen. Industrie 4.0 of Smart Industry, verandert business modellen, maakt van machineproducenten dienstverleners en is soms ook een gamechanger, die bestaande business modellen op zijn kop zet. Tijdens de cafés wordt het thema steeds bepaald door de focus van de regio waar het café wordt georganiseerd en de transitie naar smart. De gesprekken met de bedrijven worden opgenomen zodat aan het einde van de serie van Smart Cafés een virtueel handboek Smart Industry is ontstaan dat bedrijven bij de overgang naar smart kunnen gebruiken.

Binnenkort kunt u de beelden van het Smartcafe zelf bekijken. Gasten in deze serie waren oa.: Robbin Mennings eigenaar van Wired Workers, New Engineers in gesprek met Bronkhorst High-Tech en Peter Stoverink eigenaar van Stooff Interior Projects . Daarnaast kijkt u mee bij Corthogreen B.V. en Ubbink Nederland mbt hun vorderingen in de ACT/ CIVON Cobotpool.

Bekijk alle resultaten