Alle resultaten

Smartcafé over slim voedsel van nabij

Slim

Smartcafé over slim voedsel van nabij

9 oktober in Nijmegen

Of het nu om het grootschalig kappen van het oerwoud in Brazilië gaat of om te veel stikstof in Nederland, in beide gevallen speelt de landbouw een rol. In het eerste geval gaat het om soja, in het tweede geval om veeteelt. Het voeden van alle monden op aarde heeft ingrijpende gevolgen voor de planeet. Hoe zorgen we ervoor dat we daar wel in slagen, maar dat de planeet daar minder onder lijdt en welke rol kan technologie daarbij spelen? Dat is de centrale vraag van het Smartcafé dat op 9 oktober in Nijmegen plaatsvindt.

Innovatiemakelaar Marieke op de Weegh spreekt aan tafel onder meer met Oregional en Fumi Ingredients. Daarnaast worden enkele experts bevraagd over hun visie op de landbouw van de toekomst. Verder is er ruimte om daarover met alle deelnemers in gesprek te gaan en na afloop kunnen we hierover onder het genot van een (lokaal geproduceerd) drankje en een hapje verder praten.

Wil je ook bij het volgende Smartcafé zijn, noteer dan de volgende datum vast in je agenda: Smartcafé over circulair ondernemen, 11 december 2019 in de Gelderlandfabriek te Culemborg, net als in Nijmegen is de aanvangstijd 15:30 uur.

Terug naar Update 5 – september 2019

Bekijk alle resultaten