Alle resultaten

Tic Tag wint ticket studiereis Silicon Valley

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Tic Tag wint ticket studiereis Silicon Valley

silicon valleyPieter Heersink van het jonge bedrijf Tic Tag is de winnaar van het ticket dat door RCT Gelderland beschikbaar is gesteld voor een studiereis naar Silicon Valley. Uit een twintigtal inzendingen is Tic Tag door jury uitgeroepen als winnaar.

 

De 20 inzendingen waren stuk voor stuk mooie voorbeelden van innovatieve Gelderse bedrijven. De top 3 zat erg dicht bij elkaar. Pieter Heersink slaagde er het beste in om te motiveren waarom juist hij dit ticket moest winnen. Uit zijn inzending spreekt passie voor het product en een sterke ambitie om van Tic Tag een succesvol bedrijf te maken.

Tic Tag heeft een ‘Smart Tag’ ontwikkeld. Deze Smart Tag bevat een unieke digitale vingerafdruk die herkend en gelezen wordt door het scherm van je smartphone. De Smart Tag brengt de wereld van Internet of Things een stapje dichterbij. Het geeft alles wat je tegenkomt in het dagelijks leven een online interactiemogelijkheid.

De studiereis is een volledig verzorgde reis naar hét Mekka van innovatie: Silicon Valley. Tijdens de reis worden bedrijven als Tesla, Alta Motors, Microsoft en Autodesk bezocht. Deze studiereis wordt georganiseerd door RCT Gelderland en vindt plaats van 12 tot en met 18 november 2018.

 

 

Bekijk alle resultaten