Alle resultaten

Vacature Innovatiemakelaar RCT Gelderland

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Vacature Innovatiemakelaar RCT Gelderland

RCT GelderlandRCT Gelderland is op zoek naar een nieuwe Innovatiemakelaar voor de regio Vallei – Veluwe.

 

Stichting RCT Gelderland stimuleert innovatie bij het MKB uit de ‘maakindustrie’ in Gelderland. Centraal staan innovaties die een transitie naar een slimme en duurzame maakindustrie in Gelderland mogelijk maken, geënt op nieuwe mondiale ontwikkelingen zoals: nieuwe technologieën, nieuwe productiemethoden, Smart Industry, Biobased Economy/Circulaire Economie, radicaal andere businessmodellen enzovoort. Om hier gevolg aan te geven worden productienetwerken gecreëerd waarbij productie en programmering hand in hand gaan met als doel om de vraag van de markt snel te kunnen bedienen om daarmee een concurrentievoordeel te behalen.

Een slimme en duurzame Gelderse maakindustrie:

Heeft het vermogen cross-overs met andere sectoren te realiseren (ICT, Health, Food, Energie- en Milieutechnologie, Creatieve Industrie, HighTech Systemen en Materialen).
Is koploper als het gaat om Smart Industry en digitalisering van productieprocessen.
Heeft inzicht in de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied.
Heeft snelle toegang tot kennisinstellingen, intermediaire organisaties en andere innovatieve ondernemers.
Loopt voorop als het gaat om innovatieve en duurzame businessmodellen, waarbij producten en diensten steeds meer samengaan.
Heeft toegang tot het benodigde kapitaal om continu te innoveren.

De huidige vacature omvat de regio Vallei, Westelijk Noord Veluwe en Harderwijk.

Ben jij de persoon die de bedrijven in genoemde regio  kan ondersteunen om deze transitie naar een slimme en duurzame maakindustrie mogelijk te maken? Dan zijn we op zoek naar jou, om als innovatiemakelaar voor onze stichting te opereren. Een innovatiemakelaar is een ‘verbinder’ die vraag gestuurd werkt, die kennis heeft inzake de materie, maar ook van de organisaties waar de juiste kennis is te halen, en  daardoor in staat is om op basis van gezag het gesprek op directieniveau aan te gaan over de mogelijkheden die door samenwerking kunnen worden gerealiseerd.

Gevraagde kwaliteiten voor een innovatiemakelaar:
HBO+/Universitair denk – en werkniveau waarbij de voorkeur uitgaat naar technische, ICT en/of een technische bedrijfskundige affiniteit.
Bewezen netwerk in de regio.
Bewezen netwerk richting onderwijs en kennisinstituten.
Bewezen succesvol in het realiseren van cross-overs tussen maakindustrie en andere relevante sectoren.
Referenties die aantonen dat de kandidaat minstens 3 jaar ervaring heeft met vergelijkbare projecten / activiteiten.

Naast genoemde kwaliteiten zoekt de stichting een ‘verbinder’ die de volgende competenties bezit:
Goed kunnen luisteren; sociaal zeer vaardig is; initiatiefrijk; ondernemend; flexibel; goed kunnen analyseren om de innovatievraag naar boven te halen; kunnen plannen en organiseren; impact heeft om mensen te kunnen beïnvloeden met het oog voor wederzijdse belangen; overtuigend is; besluitvaardig is; enthousiast is zonder de resultaatgerichtheid uit het oog te verliezen.

Het RCT Gelderland is ingedeeld in 5 regio’s. Van de innovatiemakelaar wordt verwacht dat deze gebruik maakt van de regionale (en landelijke) kennisplatforms en instrumenten en samenwerkt met regionale en locale initiatieven.

Herken jij je in deze profielschets dan kan jouw sollicitatie sturen naar: Stichting RCT Gelderland, P.a. Bennekomseweg 21, 6866 DA Heelsum voor ontvangst uiterlijk op 1 oktober 2017.

Bekijk alle resultaten