Alle resultaten

Veluwse Innovatieprijs 2023

Meld je dan aan voor 3 maart!
Samenwerking
<strong>Veluwse Innovatieprijs 2023</strong>

Veluwse Innovatieprijs 2023

Award VIP 2022 – Copyright Innovatiehuis Noord-Veluwe / Erwin Winkelman Fotografie


Ieder jaar reikt het Innovatiehuis Noord-Veluwe de Veluwse Innovatieprijs (VIP) uit aan een Noord-Veluwse ondernemer met de meest aansprekende duurzame en/of technologische innovatie. Het gaat om innovatieve producten, diensten of processen die gereed te zijn voor implementatie, toepassing en/of vermarkting en een maatschappelijk belang dienen. Het gaat om bedrijven in de maakindustrie, foodindustrie, energie- en milieutechnologie, commercie en ICT.

Met deze prijs (een VIP-vakjuryprijs én een Rabo Publieksprijs) willen we bijzondere en innovatieve ondernemers in de regio een podium geven. Naast een prachtige award en promotiefilm van jouw innovatie, krijg je zichtbaarheid, grotere naamsbekendheid, toegang tot een breder netwerk, waardevol advies en waar gewenst ondersteuning vanuit het Innovatiehuis Noord-Veluwe.

Dit jaar is de uitreiking op donderdag 1 juni 2023 bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Het event start om 16:30 uur tot 18:00 uur en aansluitend is er een feestelijke barbecue.

NIEUW! De CAI Challenge 

Deze keer wordt het evenement uitgebreid met een nieuw onderdeel: De CAI Challenge. We gaan specifiek op zoek naar innovaties met maatschappelijke impact die gebruik maken van de digitale snelweg. De CAI Challenge richt zich vooral op innovaties ‘achter de voordeur’. De digitale snelweg (glasvezel) loopt immers al tot aan die voordeur. We zoeken Creatieve Actuele Innovatieve oplossingen op het gebied van sociale connectiviteit, veiligheid (incl. cybersecurity), gezondheid & welzijn, onderwijs & educatie en domotica.

Drie kandidaten krijgen de gelegenheid om op donderdag 1 juni 2023 tijdens de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs hun idee live te pitchen. Tijdens het event wordt de winnaar bekend gemaakt.

De winnaar van de CAI Challenge krijgt een prachtige award, hij/zij mag het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk gebruiken als field lab én krijgt ondersteuning van CAI Harderwijk bij het verder ontwikkelen van de innovatie.

Aanmelden Veluwse Innovatieprijs & CAI Challenge 2023

Ben jij of ken jij die ondernemer die actief is in de maakindustrie, agrifood, EMT of ICT die deze prijs verdient? Óf heb jij zo’n Creatief Actueel Innovatief idee? Meld je dan aan voor 3 maart!

Aanmelden

Voor de criteria en voorwaarden voor de Veluwse Innovatieprijs en de CAI Challenge, klik hier.

Bekijk criteria

Bekijk alle resultaten