Verwezenlijk je groeiambitie met growth navigator van EY

EY voert sinds vorig jaar succesvol een programma uit voor provincie Overijssel om snel groeiende bedrijven in Overijssel te ondersteunen: Het Snelle Groeiersprogramma. EY heeft samen met provincie Gelderland en Oost NL gekeken hoe ook Gelderse bedrijven daarvan gebruiken kunnen maken.

Vanaf nu is het ook mogelijk voor snel groeiende bedrijven in Gelderland om deel te nemen aan dit programma. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de EY Growth Navigator en kunnen op individuele basis een voucher aanvragen binnen het Gelderse programma De Groeiversneller. De Groeiversneller dekt maximaal 50 procent van de kosten van externe inhuur, met een maximum van 10.000 euro. EY en Oost NL nodigen speciaal ook familiebedrijven uit om zich aan te melden.

De EY Growth Navigator is een unieke, interactieve methodiek die bedrijven helpt hun huidige en gewenste positie in kaart te brengen aan de hand van 7 pijlers van groei. Tijdens dit self-assessment spiegelen ondernemers hun prestaties aan marktleiders. Hieruit volgt een strategisch, op maat gemaakt groeiplan met concrete actiepunten om de groeiambitie te realiseren. Stuk voor stuk inspirerende sessies met een concrete uitkomst.

“Met EY Growth Navigator kunnen bedrijven hun groeiambities realiseren. Binnen het programma De Groeiversneller kunnen ondernemers met groeiambitie en -potentie een voucher aanvragen om hun groeiplan te realiseren. Zo helpen we het Gelderse MKB om te groeien.”, aldus Linze Rijswijk van Oost NL. Arnold Poelstra van EY vult hierbij aan: “Wij hopen hiermee – na het succesvolle groeiprogramma voor Overijssel – ook de Gelderse ondernemers een steun in de rug te kunnen bieden. De Overijsselse ondernemers zijn in ieder geval razend enthousiast, want er start binnenkort een 2e groep.”

Wil jij je organisatie ook sneller laten groeien met een concreet actieplan? Laat ons dit dan snel weten want we starten medio mei met de eerste groep van Gelderse mkb ondernemers/ familiebedrijven.  Geef je snel op bij: arnold.poelstra@nl.ey.com, john.drost@nl.ey.com of Monique.smidt@nl.ey.com van EY.

www.oostnl.nl/de-groeiversneller

Bekijk alle resultaten