Alle resultaten

Vraag een BOOST Smart Industry Voucher aan

Gelderse mkb’ers in de maakindustrie kunnen een voucher aanvragen als ze aan de slag willen met Smart Industry. Via het programma BOOST is een bijdrage van maximaal 50 procent van de kosten tot 10.000 euro mogelijk.
Samenwerking
Vraag een BOOST Smart Industry Voucher aan

Vraag een BOOST Smart Industry Voucher aan

Ben je een Gelders mkb-bedrijf in de maakindustrie en wil je aan de slag met Smart Industry? Dan kun je via het programma BOOST een Smart Industry voucher aanvragen. Dit kun je inzetten voor diensten van derden om je ontbrekende externe kennis en expertise (een dienst) op het gebied van Smart Industry te onderzoeken.

Het doel is het in beeld te brengen van de mogelijkheden voor verdere digitalisering van bedrijfsprocessen of producten, met als resultaat een proof of concept en/of een gedegen adviesrapport. De voucher kan niet worden ingezet voor de aanschaf van materiële activa (bijvoorbeeld hardware en software) investeringen.

De voucher bedraagt maximaal 50 procent van de kosten met een maximum van 10.000 euro. Oost NL is een van de BOOST-partners en introduceert deze vouchers in nauwe samenwerking met BOOST en RCT Gelderland. 

Waar kun je een voucher voor inzetten?

We noemen een aantal voorbeelden waarvoor je de voucher kunt gebruiken:

  • Met een voucher kun je door een externe specialist in kaart laten brengen waar je nu staat en welke kansen en bedreigingen er zijn. 
  • Of je gebruikt de voucher om een bewustwordingsprogramma te laten uitvoeren om je personeel mee te krijgen met de veranderingen die Smart Industry tot gevolg hebben. 
  • Ook wanneer je al goed onderweg bent met het digitaliseren van systemen binnen je bedrijf kun je een voucher inzetten om bijvoorbeeld een IT-architect in te zetten voor advies om de samenhang en integratie van de software te optimaliseren. 
  • Een voucher kan ook gebruikt worden om een specialist in te huren om voor je bedrijf de mogelijkheden in kaart te brengen van robots, cobots of AGV’s.

Aanvraag indienen

De aanvragen lopen via de makelaars van RCT Gelderland. De makelaars ondersteunen je bij de aanvraag. Ná je contact met een RCT-makelaar kun je via de portal van Oost NL een aanvraag  indienen.

Bekijk alle resultaten