Alle resultaten

Wees smart, vraag een voucher aan

Gelderse mkb’ers in de maakindustrie kunnen een voucher aanvragen als ze aan de slag willen met Smart Industry. Via het programma BOOST is een bijdrage van maximaal 50 procent van de kosten tot 10.000 euro mogelijk.
Slim
Wees smart, vraag een voucher aan

Wees smart, vraag een voucher aan

Gelderse mkb’ers in de maakindustrie kunnen een voucher aanvragen als ze aan de slag willen met Smart Industry. Via het programma BOOST is een bijdrage van maximaal 50 procent van de kosten tot 10.000 euro mogelijk. Dit geld kun je inzetten om je bedrijf, bedrijfsprocessen en producten te optimaliseren.

De voucher is breed inzetbaar voor de inhuur van expertise op het gebied van Smart Industry. Je kunt bijvoorbeeld door een externe specialist in kaart laten brengen waar je nu staat en welke kansen en bedreigingen er zijn. Of je gebruikt de voucher om een bewustwordingsprogramma te laten uitvoeren om je medewerkers mee te krijgen met de veranderingen die Smart Industry tot gevolg heeft.

Ook wanneer je al goed onderweg bent met de digitalisering van systemen in je bedrijf kun je een voucher inzetten om bijvoorbeeld een IT-architect in te zetten om de samenhang en integratie van de software te optimaliseren.

Een voucher kan ook worden gebruikt om een specialist in te huren om de mogelijkheden in kaart te brengen van robots, cobots of AGV’s in je bedrijf. De vouchers zijn dus op vele manieren te benutten.

Interesse?

Interesse? Neem contact op met de RCT-makelaar in je regio om de mogelijkheden samen te verkennen.

Aanvraag indienen

De aanvragen lopen via onze innovatiemakelaars. Zij ondersteunen je bij de aanvraag. Na overleg met een van hen kun je bij Oost NL een aanvraag indienen.

BOOST is de aanjager voor Smart Industry in Oost-Nederland. Samen maken we Oost-Nederland klaar voor Smart Industry. Door de kansen in kaart te brengen, ontwikkelingen te versnellen, kennis te delen en partijen te verbinden.

Terug naar Update 5 – september 2019

Bekijk alle resultaten