Alle resultaten

Werken en Leren in Nijmegen

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Samenwerking

Werken en Leren in Nijmegen

werken en leren in NijmegenWerken en Leren in Nijmegen: Vind snel en gemakkelijk gemotiveerde medewerkers,
gemotiveerd personeel vinden is niet altijd gemakkelijk. WELinNIJMEGEN helpt je daarbij.

 

WERKEN EN LEREN IN NIJMEGEN (WELinNijmegen) is een initiatief van de Nijmeegse Netwerkgroep 45Plus, met medewerking van diverse werkgevers, werkgeversorganisaties en meerdere scholingsinstellingen in Nijmegen e.o.
WELinNijmegen is van mening dat binnen een kenniseconomie, werkgevers en werknemers samen met het onderwijs belangrijke spelers zijn op de arbeidsmarkt.

WELinNIJMEGEN organiseert daarom dit najaar een vacaturemarkt waar mensen op zoek gaan naar een (nieuwe) baan en onderwijsinstellingen en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten.
Er is gekozen voor de sectoren:  bouw;  groen/grijs/chemie;  logistiek;  techniek en zorg. Ook zal er op de vacaturemarkt een “Vacature-wall” zijn, voor de laatste vacatures in uw bedrijf.

Deze vacaturemarkt vindt plaats op woensdag 29 november a.s. van 14.00 – 20.00 uur in het TECHNOVIUM-gebouw  in Nijmegen (Heyendaalseweg 98, 6525 EE Nijmegen/bij station Heyendaal).

WELinNIJMEGEN organiseert niet zomaar een banenmarkt:
Wij zorgen ervoor dat jij als werkgever  met een geïnteresseerde  werknemer persoonlijk in gesprek kunt gaan.
Je geeft via WELinNIJMEGEN een korte presentatie van uw organisatie en de vacatures die u wilt vervullen. Deze gegevens plaatsen wij op de website.
Werkzoekenden melden zich aan op www.WELinNIJMEGEN.nl en geven aan of ze met jouw bedrijf in gesprek willen komen en welke baan zij zoeken. Met deze gegevens wordt een match gemaakt en zal WELinNIJMEGEN één-op-één gesprekken voor je plannen.

Je kunt dan gericht gesprekken voeren met gemotiveerde kandidaten.

WELinNIJMEGEN is een initiatief van en door werkzoekenden

Je ontmoet gemotiveerd personeel, jong en oud, startend en met ervaring.
Ontbreekt er nog wat kennis? De aanwezige scholingsinstituten denken graag met je mee over een snelle oplossing.
Ook is er informatie over andere mogelijkheden om de juiste werknemer te vinden.

Samenwerking met onderwijsinstellingen
Uniek aan de WELinNIJMEGEN- vacaturemarkt is de combinatie met het onderwijsveld.
Hebben (potentiële) medewerkers nog een extra opleiding nodig, dan kunnen zij en jij daarover direct in gesprek met de aanwezige scholingsinstituten. Nijmegen biedt met praktijk- tot universitair onderwijs een ruim scholingsaanbod.

Deelnemen aan WELinNIJMEGEN?
Wil je deelnemen aan de vacaturemarkt van WELinNijmegen, mail ons dat voor 22 september via Info@netwerkgroep45plus.nl. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier en nemen daarna zo snel mogelijk contact met jeop.

Heb je nog vragen?
Die beantwoorden wij graag via het bovengenoemde mailadres. Uiteraard kun je aangeven of je nog meer informatie wilt hebben.

Bekijk alle resultaten