Coronaberichten

Ook nu, tijdens de corona-epidemie, blijven de innovatiemakelaars van RCT Gelderland volop actief om ondernemers in de maakindustrie te ondersteunen in deze barre tijden.

Coronaberichten

Vanwege de coronamaatregelen verandert de rol van de innovatiemakelaars enigszins. We blijven naast ondernemers staan, werken aan slim, schoon en sociaal, maar we zullen de komende weken vaker de vinger aan de pols gaan houden van de maakondernemers in Gelderland. Denk aan een mailtje of een belletje, dan wel een app, om uit te vinden hoe het je in coronatijden vergaat en of we nog verbindingen kunnen leggen die mogelijk tot oplossingen leiden. Nu kunnen we niet alle ondernemers uit de maakindustrie bereiken, dus zijn er vragen naar aanleiding van corona, neem contact met ons op: www.rctgelderland/makelaars.

Oproep

Heb je creatieve en praktische oplossingen bedacht voor de grote vragen waar we met elkaar door de coronacrisis voor staan? Deel ze dan met ons, zodat ook anderen daarmee hun voordeel kunnen doen. Daar kunnen we er niet genoeg van hebben en om die reden eindigen we met een oproep: heb je nu als bedrijf een handige oplossing verzonnen voor een aan corona gerelateerde vraag? Laat het ons weten. Dat kan van alles zijn. Wij zullen oplossingen in het ene geval direct doorsturen naar een ondernemer die daar zijn voordeel mee kan doen, maar op onze website.

Op deze pagina zie je onder andere videopodcasts uit de Achterhoek. Toin de Ruiter en Martin Stor interviewden vanuit Achterhoekverbindt.nl deze ondernemers over hoe zij nu ondernemen.